Amnesty International Amnesty International

Helaas is het nog steeds zo dat in onze wereld in sommige landen mensen gevangen worden gehouden op grond van hun politieke of religieuze overtuiging, ras of sexuele geaardheid. Amnesty International zet zich in voor hun vrijlating en streeft naar eerlijke processen binnen redelijke termijnen.

Gelukkig is vele malen gebleken dat de autoriteiten zich wel degelijk wat aantrekken van de reacties uit het buitenland. Amnesty heeft door haar acties herhaaldelijk bijgedragen tot vrijlating van gevangenen. Hoe meer mensen schrijven hoe groter de druk op de autoriteiten wordt.

Schrijfabonnement
In Zwolle-Zuid biedt de schrijfgroep u de mogelijkheid voorbeeldbrieven op te halen. Iedere 2e zondag van de maand liggen er na de morgendiensten brieven klaar in de hal van de Adventskerk. U kunt dan schrijven voor mensen in 3 verschillende landen.

Ook is er de mogelijkheid om een schrijfabonnement te nemen. U schrijft dan iedere maand 1, 2 of 3 brieven. De brieven met (of zonder) luchtpostbladen worden dan bij u thuis gebracht.

Gebruik je eigen vrijheid voor andermans vrijheid: schrijf een brief! - Het helpt als u meehelpt!!!

Corien de Boer-Verhage,
       tel nr 038 4651593,