Wijkwerkgroep "Heilige huisjes" Wijkwerkgroep "Heilige huisjes"

Van de wijkwerkgroep wordt verwacht dat zij eind mei een rapportage inlevert, waarin een schets wordt getoond van de ontwikkelingen en huidige stand van zaken in onze Adventskerkgemeente.
De werkgroep is druk bezig deze informatie te verzamelen. Daarbij hebben wij ook uw hulp nodig.
Er wordt nl. verwacht dat wij ook een schets geven van het 'Gemeente-zijn' in 2030. We zijn immers een veelkleurige gemeente die op weg is. (Zie ons beleidsplan en het schilderij van Ton Schulten, dat in de Adventskerk hangt).

De vraag is: Wat heeft die gemeente (in 2030) nodig om op goede wijze gemeente te zijn?

Denk hierbij “vrij” en “los van de huidige situatie’. Wat is het ideaal? Wat is er nodig aan ruimten of activiteiten? Welke stappen en/of welke processen zijn daarvoor noodzakelijk?

Als wijkwerkgroep halen we deze informatie ook op bij de jeugd (XL/XXL), de 30+ en 40+ groep en bij de ouderen via een leerhuis middag. Mocht u ideeën hebben over gemeente zijn in de toekomst, die u met de wijkwerkgroep wilt delen, dan kunt u deze informatie voor 16 april 2018 mailen naar .
U kunt de informatie op schrift natuurlijk ook overhandigen aan één van de werkgroep leden.

De wijkwerkgroep van de Adventskerk bestaat uit: ds. Nelleke Eygenraam,  Anneke van der Meulen, Eduard Metselaar (voorzitter), Johan Tent en Cora Tienstra.

De verkregen informatie zullen wij waar mogelijk verwerken in onze rapportage. Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Namens de wijkwerkgroep, Eduard Metselaar, voorzitter.

Kijk voor meer in formatie ook op de website HeiligeHuisjeszwolle.nl