Kerktelefoon Kerktelefoon

Er is een aantal gemeenteleden die door allerlei omstandigheden niet meer in staat is om de kerkdienst bij te wonen. Voor hen bestaat er een alternatief voor de kerkgang namelijk de kerktelefoon, zodat men op zondag de kerkdienst thuis kan beluisteren.

Wij weten dat er momenteel veel mensen al gebruik maken van de kerktelefoon. Als u ook gebruik van de kerktelefoon wilt maken, dan kunt u dat doorgeven aan ondergetekende. De mogelijkheden zijn:

U ontvangt een kastje in uw huis, die u op zondagvoor de dienst aan schakelt. U bent dat verbonden met de Adventskerk Zwolle. Ook is het mogelijk om in de week een trouw- of rouwdienst te volgen.
Er zijn wel kosten aan verbonden. U betaalt € 10,-- per maand voor het onderhoud van het systeem, daarnaast moet u nog rekenen € 40,-- à € 50,-- per jaar voor de telefoontikken. Dit laatste is afhankelijk van het soort abonnement bij KPN.
De apparatuur blijft eigendom van de diaconie. Als u wilt stoppen, kan dat altijd. Wilt u voor een korte periode bijv. ziekte een aansluiting dan kan dat ook.
Mensen die een PC met snelle internetverbinding hebben, hoeven geen kastje te hebben maar kunnen via het menu-item Kerkdiensten en vervolgens via het onderwerp Dienst Beluisteren meeluisteren en/of de opname later beluisteren van de 2 morgendiensten.

Voor meer informatie en als u aangesloten wilt worden kunt u terecht bij ondergetekende.

Arie Schout, telefoon: 465 24 75