Trouwdiensten

Als u heeft besloten om uw huwelijk kerkelijk in te laten zegenen, zijn de volgende zaken van belang:

Neem contact op met de predikant om zijn/haar beschikbaarheid op die dag zeker te stellen.

Met uw predikant overlegt u over de inhoud van de dienst en bepaalt u de keuze voor liederen en gebeden en dergelijke. U bent vrij om zelf, of in ieder geval in eigen beheer, de liturgieën voor de dienst te maken. De stencilgroep van de Adventskerk kan het ook doen. Hieraan zijn kosten verbonden.

Tijdens de dienst kunnen foto's en video-opnamen gemaakt worden

Neem contact op met het kerkelijk bureau
Hier dient u het officiële verzoek in tot kerkelijke inzegening.
Alle gegevens worden opgenomen en doorgegeven aan de kerkenraad. Ook kunt u bij de Kerkelijke Bureaus het kerkgebouw reserveren, in dit geval de Adventskerk, een organist bespreken of een lijst opvragen van collectedoelen. Het Kerkelijk Bureau zal een bepaald bedrag in rekening brengen voor de onkosten die gemaakt worden voor deze speciale kerkdienst.