Dienstenveiling

Dienstenveiling2019-10-05T09:14:06+00:00

Jaarlijks wordt er in het najaar een dienstenveiling gehouden. Wat is een Dienstenveiling? Deze activiteit is bedacht als een bijzondere manier om geld te verzamelen voor een goed doel. De term ‘Dienstenveiling’ is een aantal jaar geleden geïntroduceerd door Edukans voor gebruik in scholen en is ook door andere organisaties zoals kerken overgenomen. Het gaat om een evenement waarin het aanbod (toegezegde diensten) wordt verkocht (geveild)en de opbrengst (het geld dat de koper van de dienst op de veiling betaalt) is dan niet bestemd voor de persoon die de dienst aanbiedt maar voor een goed doel.

De dienstenveiling van 2019 vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2019 in SIO. Nadere informatie staat hier .

Contactpersoon:

Cornelie Smilde