Nieuws

Dienstenveiling 5 oktober

Plaatsingsdatum: september 11, 2019

Wanneer: Zaterdag 5 oktober in zaal 2 van SIO
Hoe laat: Van 18.15 uur tot 20.30 uur

Tijdens deze dienstenveiling worden diensten/talenten geveild. Iets waar je goed in bent en dat met anderen wilt delen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een lekkere maaltijd, een workshop of samen zeilen. Ook is het mogelijk een dienst te vragen, bijvoorbeeld iets waar je graag een handje bij geholpen wordt, de tuin of een uitje in de stad.

Kavels bekijken kan via https://akdv.nl. Kavels aanbieden kan ook via deze site. Je moet dan eerst inloggen. Via de site kun je vergeten inloggegevens opvragen, maar makkelijker inloggen gaat via de mail die je (waarschijnlijk) in de laatste weken hebt ontvangen met daarin een directe link waarmee je meteen ingelogd bent in de site en met verdere inloggegevens. Opgave kavels tot 22 september a.s.

Vooraf aan de veiling is er een warme maaltijd voor wie dat wil. Aanvang 17.00 uur. Als je komt, graag even aanmelden via: diaconie@adventskerk.nl. Voor de kinderen is er een Vossenjacht om 16.00 uur en tijdens de dienstenveiling een activiteit in zaal 9. Na afloop van de avond is de S.I.O. bar geopend voor een gezellige afsluiting van de avond.

Afgelopen seizoen waren er veel activiteiten die voor verbinding met elkaar hebben gezorgd. We hopen u dit jaar nog meer mooie momenten/ diensten aan te kunnen bieden! Tot nu toe hebben we ca. 30 kavels. Het mogen er nog wel wat meer worden. Doe je mee?

De opbrengst van de veiling gaat dit jaar voor een deel naar “Geloof in taal” (https://www.geloofintaal.nl).

2019-09-11T20:22:28+00:00